Groepsfitness

Wil jij de nieuwe manier van groepslessen ervaren? Kom dan nu sporten bij OosterGym! Met een zaal van 250 vierkante meter hebben wij de grootste groepsleszaal van Amsterdam Oost. Niet met grote groepen in benauwde zaaltjes maar alle ruimte in een zaal voorzien van airco en temperatuur regulatie! Bekijk hier ons complete groepslesaanbod.

Je kunt o.a. kiezen uit Spinning, Zumba, Yoga, Pilates en Steps. Naast de reguliere lessen met instructeurs zijn er groepslessen met een virtuele trainer.

Maak gratis kennis met 'fitness à la carte' bij OosterGym

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Welkom bij sportschool OosterGym in Amsterdam Oost & Watergraafsmeer: ruim 1.500 fitness faciliteiten! Uniek in Amsterdam: Fitness à la carte. Je kunt kiezen uit een (betaalbare!) combinatie van o.a. individueel fitness, groepslessenSpinning, Small Group Training, Cross Fitness en nog veel meer!

OosterGym in het Parool!

Afgelopen dinsdag stond OosterGym in het Parool! De Amsterdamse krant omschrijft de beleving en het unieke Fitness &a...

Lees meer

Introductie: Fitness à la carte

OosterGym in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer introduceert: Fitness à la carte! De zekerheid van een kwalitatief go...

Lees meer
Meer nieuws
  • Reclame

    Ontdek OosterGym 1 week gratis!

    'Fitness à la carte' bij OosterGym. Vraag nu jouw gratis proefweek aan en ervaar het zelf

    > Ontdek en claim nú