HealthCoach Amsterdam

Ik ben Jessica Karelsen en werkzaam als voedingsdeskundige bij Healthcoach Amsterdam (Watergraafsmeer). Ik heb meerdere opleidingen en cursussen gedaan op zowel medisch als op het gebied van voeding. Mijn kennis blijft actueel door het volgen van diverse trainingen en het bezoeken van verschillende congressen.

Ik help graag mensen hun persoonlijke doel te behalen. Dit kan met gewichtsproblemen (over-en ondergewicht) te maken hebben. Hierbij richt ik mij op het bevorderen van de gezondheid en het verminderen van bepaalde klachten. Maar ook bij meer sportgerichte (topsport) ondersteuning kan ik je helpen.

  • Door bij intensieve trainingsperiodes de voeding aan te passen naar je persoonlijke behoefte zal er meer progressie worden geboekt.
  • De spiergroei wordt bevorderd, de spieren herstellen sneller en je zult minder last hebben van vermoeidheid.

Bovenstaande heb ik zelf ook in de praktijk mogen toetsen en ervaren met het trainen en lopen van halve marathons, hele marathons en de Alpe D’huez.  Zelf heb ik al 14 jaar de ziekte van Crohn. Na een periode van ziek zijn, medicijnen slikken en het maken van de afweging of ik wel de juiste voeding nam ben ik mezelf gaan verdiepen in voeding.

Zo vroeg ik mezelf verschillende dingen af: Wat is voeding? Wat doet voeding? Hoe werkt je lichaam? Waarom reageert dat zo? Wat is gezond en wat is ongezond? Is dat gezonde eten ook voor mij gezond? Welke producten zorgen voor welke klachten en waarom? Wat zijn vezels en welke soorten vezels zijn er? Geven die klachten? En welke voedingsmiddelen zijn bijvoorbeeld ontstekingsbevorderend of juist ontstekingsremmend? Etc..

Door een proces van jaren van leren, testen en uitproberen qua voeding, gezondheid en sport, kan ik mijn ziekte nu onder controle houden en er een actieve leefstijl op na houden. Weg gaat het niet!  Maar de symptomen zijn weg en ben ik inmiddels 10 jaar vrij van medicatie en klachten.

Ik ben er dan ook van overtuigd, dat voeding je kan maken of breken!

Wil je meer informatie neem dan snel contact op: jessica@healthcoachamsterdam.nl of ga naar: http://www.healthcoachamsterdam.nl/over-jessica-karelsen/

OosterGym in het Parool!

Afgelopen dinsdag stond OosterGym in het Parool! De Amsterdamse krant omschrijft de beleving en het unieke Fitness &a...

Lees meer

Introductie: Fitness à la carte

OosterGym in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer introduceert: Fitness à la carte! De zekerheid van een kwalitatief go...

Lees meer
Meer nieuws
  • Reclame

    Ontdek OosterGym 1 week gratis!

    'Fitness à la carte' bij OosterGym. Vraag nu jouw gratis proefweek aan en ervaar het zelf

    > Ontdek en claim nú

"Wat een grote zaal zeg, lekker yoga doen met z'n allen. Ik neem m'n vriendin de volgende keer mee!"

Marjolein Rutgers

"Eindelijk een gym voor de helft van de prijs! En super koffie voor 0 euro"

Stefan van der Laan

"Great gym, better than expected"

Gregg Milner

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.