Ontspanning

Na een intensieve training is er niets lekkerder dan een moment van ontspanning. Ook daarvoor biedt OosterGym alle faciliteiten om, na de training, tot rust te komen en een goed herstel te bevorderen.

Sauna

Om een fitness training echt compleet te maken is het aan te raden zo nu en dan de training af te sluiten in de sauna. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en een sneller herstel van de spieren. OosterGym beschikt over een Finse sauna en een infrarood sauna die gratis te gebruiken zijn voor OosterGym leden.

Stoombad

Het stoombad van OosterGym waarin het rond de 50 graden warm is met een luchtvochtigheid tegen de 100%. De stoom en warmte zet de poriën op de huid open waardoor de afvalstoffen worden afgevoerd en de huid wordt gereinigd. Daarnaast heeft een stoombad een verfrissende werking op de luchtwegen. Ook het stoombad is gratis toegankelijk voor de OosterGym leden.

Koffie

Koffie, niets is zo lekker als een mooi kopje koffie van verse bonen, voor of na het sporten. Uiteraard schenkt OosterGym uitsluitend de beste koffie. Deze is tevens gratis voor leden van OosterGym.

Maak kennis met Oostergym, dé sportschool van Amsterdam Oost

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Welkom bij sportschool OosterGym in Amsterdam Oost & Watergraafsmeer: ruim 1.500 fitness faciliteiten! Uniek in Amsterdam: Fitness à la carte. Je kunt kiezen uit een (betaalbare!) combinatie van o.a. individueel fitness, groepslessenSpinning, Small Group Training, Cross Fitness en nog veel meer!

OosterGym in het Parool!

Afgelopen dinsdag stond OosterGym in het Parool! De Amsterdamse krant omschrijft de beleving en het unieke Fitness &a...

Lees meer

Introductie: Fitness à la carte

OosterGym in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer introduceert: Fitness à la carte! De zekerheid van een kwalitatief go...

Lees meer
Meer nieuws
  • Reclame

    Ontdek OosterGym 1 week gratis!

    'Fitness à la carte' bij OosterGym. Vraag nu jouw gratis proefweek aan en ervaar het zelf

    > Ontdek en claim nú