Personal Training

Personal Training
Wil je individuele begeleiding en wil je iedere training je grenzen verleggen? Dan is Personal Training wat voor jou.

Bij Personal Training wordt iedere training speciaal voor jou op maat gemaakt. Ongeacht welk trainingsdoel je hebt. Wil je afvallen of juist aankomen? Of wil je sterker worden of juist je conditie verbeteren.

Merlin Stegers
Mijn naam is Merlin Stegers. Ik ben personal trainer sinds 2008. Mijn visie op trainen is voornamelijk gericht op functioneel bewegen. Dit betekent dat je leert bewegen en trainen met de 5 beweegcomponenten. Hurken, heupbuigen, stappen, trekken en duwen. Dit zijn de componenten waar ook in het dagelijks leven alle bewegingen uit zijn opgebouwd. 80% van de lichamelijke klachten komen van verkeerd bewegen, slechte lichaamshouding en inactiviteit. Voordat er gekeken wordt naar een gerichte training, zorgen we er samen voor dat deze punten helemaal in orde zijn. Voor een fit lichaam is deze manier van bewegen niet alleen onmisbaar binnen de sportschool maar eigenlijk nog meer daarbuiten. Verder vind ik dat er altijd ruimte moet zijn voor een dolletje! Bewegen maakt nu eenmaal een vrolijke stof aan.

Samen kijken naar de mogelijkheden? Maak een  afspraak voor een kennismakingsgesprek en een personal training van 30 minuten als proef. Ik maak graag snel tijd voor je.

Je kunt Merlin bereiken via: merlinstegers@gmail.com
 

Welkom bij sportschool OosterGym in Amsterdam Oost & Watergraafsmeer: ruim 1.500 fitness faciliteiten! Uniek in Amsterdam: Fitness à la carte. Je kunt kiezen uit een (betaalbare!) combinatie van o.a. individueel fitness, groepslessenSpinning, Small Group Training, Cross Fitness en nog veel meer!

OosterGym in het Parool!

Afgelopen dinsdag stond OosterGym in het Parool! De Amsterdamse krant omschrijft de beleving en het unieke Fitness &a...

Lees meer

Introductie: Fitness à la carte

OosterGym in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer introduceert: Fitness à la carte! De zekerheid van een kwalitatief go...

Lees meer
Meer nieuws
  • Reclame

    Ontdek OosterGym 1 week gratis!

    'Fitness à la carte' bij OosterGym. Vraag nu jouw gratis proefweek aan en ervaar het zelf

    > Ontdek en claim nú