Personal Training

Personal Training
Wil je de individuele aandacht die je verdient bij je training? Om zo het meeste uit je training te halen. Wij helpen je in het maken van een trainingsschema gericht op jouw doelen en de begeleiding die hierbij hoort. Om zo het maximale uit je training te halen. Van afvallen tot juist aankomen door het vergroten van je spiermassa. We kunnen je helpen bij het verbeteren van je uithoudingsvermogen en mobiliteit/flexibiliteit. We analyseren je bewegingspatronen en sturen die waar nodig bij. Zo zorgen we er samen met jou voor dat fysieke klachten voorkomen worden. Heb je juist al wel klachten dan gaan we deze -ook weer samen met jou- verhelpen. Verstandig bewegen, weten wat je doet en waarom is het recept bij uitstek voor een gezond en klachtenvrij leven.

Fysiofitness
Heb je een fysiotherapeutisch/revalidatie traject doorlopen maar ben je nog niet helemaal klaar voor het volledig belasten en zelfstandig trainen? Dan ben je welkom bij onze fysiofitness. De meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden fysiofitness in ieder geval gedeeltelijk. De voortgang bij fysiofitness monitoren we uiteraard nauwgezet. Het voorkomen van problemen is altijd beter dan ze achteraf proberen op te lossen. Zeker in onze drukke levens schiet sporten er nog wel eens bij in. Voorkom dat je klachten krijgt die je ook nog eens beperken in je dagelijks leven en beroepspraktijk. Samen kijken naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een personal training van 30 minuten als proef. Wij maken graag snel tijd voor je!

Wie zijn wij?

Stefan Duimstra
Ik heb ruim 8 jaar ervaring als personal trainer/fysiotherapeut in zowel fysiotherapie als fitness. Mijn specialiteit is het samenstellen van trainingsprogramma's gericht op volledig herstel na blessures. Mijn 2e specialiteit is het begeleiden van sporters bij het realiseren van specifieke sportieve doelen.

Dani Boudroi
Sinds 2022 werk ik als personal trainer bij StefanPT. Ik heb een opleiding gevolgd van NASM. In 2022 heb ik deze met succes afgerond. Ik ben gespecialiseerd in functioneel trainen en krachttraining. Zelf beoefen ik zeer actief Crossfit, niet alleen als sporter maar ook als trainer.

Actie
Voor Dani hebben we een tijdelijke actie, bij het boeken van 5 training krijg je er een 6e gratis bij. Wil je meer trainingen afnemen, kijk dan even naar de specifieke acties op onze website of op die van OosterGym.

Meer informatie:
info@stefanpt.nl
06-12544999 (Telefoon en Whatsapp)
www.stefanpt.nl
 
Welkom bij sportschool OosterGym in Amsterdam Oost & Watergraafsmeer: ruim 1.500 fitness faciliteiten! Uniek in Amsterdam: Fitness à la carte. Je kunt kiezen uit een (betaalbare!) combinatie van o.a. individueel fitness, HITT45, Cross Fitness en nog veel meer! Start met een gratis proefweek of doe eerst een lidmaatschapstest

OosterGym in het Parool!

Afgelopen dinsdag stond OosterGym in het Parool! De Amsterdamse krant omschrijft de beleving en het unieke Fitness &a...

Lees meer

Introductie: Fitness à la carte

OosterGym in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer introduceert: Fitness à la carte! De zekerheid van een kwalitatief go...

Lees meer
Meer nieuws
  • Reclame

    Ontdek OosterGym 1 week gratis!

    'Fitness à la carte' bij OosterGym. Vraag nu jouw gratis proefweek aan en ervaar het zelf

    > Ontdek en claim nú